Posts

Showing posts from May, 2011

Jalan-Jalan Ker?

Image
Start dari semalam 15 mei 2011 bercuti sampai ke17 mei 2011. tak tahu nak habiskan masa pergi ke mana nih, dah lah wet tinggal sikit jer.... dah lama rasanya tak pergi mandi manda di pantai. best nya kalu pergi pantai nih dapat juga cuci mata dan menenangkan fikiran yang sedang berkecamuk nih.. 4 hari bercuti, kena plan betul-betul nak ke mana nih!!!!!!!!!!!

 Nih plan adik aku, ajak pi pawagam tengok cerita KONGSi, best ker cite tu?????? dah lah hari ahad, mesti sesak dengan orang nanti kat mall tu. macam malas jer pergi panggung wayang..... pergi air terjun kat kota tinggi nak masuk caj pulak mahal!!!!!!!!!! erm.... susah nya nak pergi jalan-jalan time tengah bulan tengkujuh nih!!(poket rabak).... rasa-rasa nya kalau malas,duit tak ada.. kena duduk rumah je lah... tak nak lah bosan lah duduk rumah!!!!!! macam mana ya????????????



 Plan setrusnya ajak awek keluar jalan-jalan, wo,lagi lah tak boleh sebab duit dah tahap kritikal dah nih. silap hari bulan duit tak cukup lagi lah malu. lagi …

Kitaran Masa Kehidupan Aku!!

Image
Bermulah kisah didalam kehidupan aku dimasa zaman kanak-kanak,zaman remaja tapi zaman tua aku tak melalui nya lagi ye. Dahulu masa zaman kanak-kanak tak sabar rasanya nak melalaui zaman persekolahan tadika, darjah 1 sampai 6. time sekolah tadika aku ok lah lagi, bila naik hari first sekolah darjah satu aku melalak masa bapak aku hantar pergi sekolah,ha3.. lawak sungguh bila di ingat balik, kesudahan nya bapak aku kena tunggu kat luar kelas masa aku tengah belajar.ha ha ha,nasib baik kejap je aku buat perangai. naik darjah dua aku dah jadi biasa dah tak menangis bila dihantar ke sekolah dan bapak aku tak payah tunggu dah..he3. part yang buat aku seram masa sekolah bila kena injet dan doktor gigi datang kat sekolah,mak ai mengeletor kaki kaki ku.ha3



 Bila beranjak ke sekolah menengah alangkah suka nya hati ini, sebab bosan dah mengadap sekolah rendah selama 6tahun, kali ni akan mengadap ke sekolah yang baru..happy sangat.hu hu hu. start lah episod yang baru di alam sekolah menengah tingk…