Jalan-Jalan Ker?


 
Start dari semalam 15 mei 2011 bercuti sampai ke 17 mei 2011. tak tahu nak habiskan masa pergi ke mana nih, dah lah wet tinggal sikit jer.... dah lama rasanya tak pergi mandi manda di pantai. best nya kalu pergi pantai nih dapat juga cuci mata dan menenangkan fikiran yang sedang berkecamuk nih.. 4 hari bercuti, kena plan betul-betul nak ke mana nih!!!!!!!!!!!


 Nih plan adik aku, ajak pi pawagam tengok cerita KONGSi, best ker cite tu?????? dah lah hari ahad, mesti sesak dengan orang nanti kat mall tu. macam malas jer pergi panggung wayang..... pergi air terjun kat kota tinggi nak masuk caj pulak mahal!!!!!!!!!! erm.... susah nya nak pergi jalan-jalan time tengah bulan tengkujuh nih!!(poket rabak).... rasa-rasa nya kalau malas,duit tak ada.. kena duduk rumah je lah... tak nak lah bosan lah duduk rumah!!!!!! macam mana ya????????????



 Plan setrusnya ajak awek keluar jalan-jalan, wo,lagi lah tak boleh sebab duit dah tahap kritikal dah nih. silap hari bulan duit tak cukup lagi lah malu. lagi pun awek aku hari ahad dia kerja. erm...susah nya nak pergi plan nak jalan-jalan nih..... nak mintak pendapat kengkawan kat facebook la.......!!!!! lalalalalala..   akhir nya pi tngok filem kongsi.. lu langsi lu mati.. best wo citer tu.. i give 10star..hu3

Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.