Raya Oh Raya..

As Salam,,,
sebulan sudah kita berpuasa, rasa sedih pulak sebab tinggalkkan bulan ramadhan nih, rasa mcm nak terus jer berpuasa.. raya ni dah tak seronok bagi orang-orang dewasa. bg kanak-kanak memang best lah beraya.. nih tahun kedua aku bg budak-budak,anak sedara duit raya.. seronok bg budak-budak duit raya..
Baju raya hanya sepasang jer tahun nih, tak rasa berkobar-kobar lah nak raya-raya nih. nak pi beraya rumah sedara mara dan kawan kawan pun malas jer. duduk ngadap depan laptop jer raya raya nih.he3
Tahun ni jugak aku yang kena melayan budak-budak yg datang rumah beraya sebab mak aku sibuk rewang dekat rumah jiran sebelah, ada ke patut buat kerja kawin time raya-raya, mesti orang tak ramai datang nanti, tengok pun mcm tak meriah aje....hu3

Baju Raya Saya!!

pejam celik, pejam celik kita dah raya yg ke5 dah. minggu depan ada rumah terbuka kejora pulak, penat nye.. yang paling-paling buat aku seram tarikh keramat 25 september nih, aku akan berkampung dekat putrajaya dekat prisent 2 selama seminggu.. bg kawan-kawan yg dekat sana tunggu lah kedatangan ku... sama-sama lah mendoakkan semoga karnival usahawan desa 2011 berjalan dengan lancar dan permudahkkan lah tugas ku.. amin. ya allah....  di sini juga saya nak pohon maaf andai ada buat salah dll, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin and selamat menyambut hari kemerdekaan.... 

Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.