Kehidupan Aku Di Bulan Januari 2012


Tentang Kerjaya :
* Sekarang ni jawatan untuk aku dah tukar kepada PEMBANTU OPERASI. tapi yang agak                     
  musykil nya jawatan untuk driver dah tak ada. semua jawatan adalah sama.
  * Sekarang ni kat office staf tak ramai, so kalau PA cuti, ak lah kena tolong-tolong buat kerja
   PA!! Aku hanya mampu buat apa yang aku tahu jer.
     * Rasanya tak wajar bahagian lama berpecah, sebab nya ia nya makin jadi bercelaru. Bahagian
   yang lama dengar-dengar sekarang pun macam dah lumpuh jer. Unit yang baru pulak kerja 
   banyak menimbun, Semua nak siap cepat, Huh strees!!
   * kerja dan terus kerja, Walaupun jasad je yg berada kat office, hati ini entah hilang ke mana!!


Tentang Life :
            * Sekarang dah jadi pak cik(PAK NGAH) sebab dah dpt anak buah 25.12.2011!! Baby Girl, Nama
   nya Aliya Alisya Bte Azhari. 
* Umur dah makin beranjak ker 25Tahun, So kena stand by duit, kumpul harta dll.
* Mogok dng mak ayah masih lagi must go on!! tak tahu bila nak berakhir nya..
     * Tak sabar nak pergi mengundi untuk pilihan raya bulan tiga ini!! inssyallah semua nya akan
   ok!!


Tentang Hati :
* Masih mencari yang sesuai.
* Ada jodoh, Aku kawen la.. inssyallah!!!!!!! Amin...,,,
* Semoga semua nya akan sempurna dan sukses... !!! life most be go on!!



Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.