Kehidupan Aku Di Bulan Januari 2012


Tentang Kerjaya :
* Sekarang ni jawatan untuk aku dah tukar kepada PEMBANTU OPERASI. tapi yang agak                     
  musykil nya jawatan untuk driver dah tak ada. semua jawatan adalah sama.
  * Sekarang ni kat office staf tak ramai, so kalau PA cuti, ak lah kena tolong-tolong buat kerja
   PA!! Aku hanya mampu buat apa yang aku tahu jer.
     * Rasanya tak wajar bahagian lama berpecah, sebab nya ia nya makin jadi bercelaru. Bahagian
   yang lama dengar-dengar sekarang pun macam dah lumpuh jer. Unit yang baru pulak kerja 
   banyak menimbun, Semua nak siap cepat, Huh strees!!
   * kerja dan terus kerja, Walaupun jasad je yg berada kat office, hati ini entah hilang ke mana!!


Tentang Life :
            * Sekarang dah jadi pak cik(PAK NGAH) sebab dah dpt anak buah 25.12.2011!! Baby Girl, Nama
   nya Aliya Alisya Bte Azhari. 
* Umur dah makin beranjak ker 25Tahun, So kena stand by duit, kumpul harta dll.
* Mogok dng mak ayah masih lagi must go on!! tak tahu bila nak berakhir nya..
     * Tak sabar nak pergi mengundi untuk pilihan raya bulan tiga ini!! inssyallah semua nya akan
   ok!!


Tentang Hati :
* Masih mencari yang sesuai.
* Ada jodoh, Aku kawen la.. inssyallah!!!!!!! Amin...,,,
* Semoga semua nya akan sempurna dan sukses... !!! life most be go on!!



Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Lawatan Sambil Belajar Bersama Usahawan Kejora