Lawatan Sambil Belajar Bersama Usahawan Kejora

Syok nya pergi jalan-jalan bawak usahawan KEJORA pergi lawatan sambil belajar pada 17-2-2012 sampai 18-2-2012.



Tempat Pertama yang kami pergi adalah ladang rempah ratus nasuha di pagoh, muar.


Tempat Kedua yang di tuju adalah salah satu kilang coklat Beryl's di seri kembangan selangor, puas dapat tengok coklat, dapat makan nya haram.. nak kena beli!!


Tempat Ketiga yang kami pergi adalah di Kilang roti high 5 di shah alam selangor, terbaik lah kilang nih.. memang teruja sangat kat kilang ini, sebab siap ada muzium dan siap dapat ole2. 




Tempat terakhir yang kami pergi adalah ladang anggur sendayan village, seronok bukan kepalang bila dapat pegang buah anggur fresh dari pokok.. mang view dia sangat cantik kat sana.. berbaloi lah bayar rm3, puas aku makan anggur walaupun curi curi makan. hahahahaha.. pekerja ladang cakap buah anggur tu baru di spry racun, aku peduli apa. aku nak makan juga, huhuhuhu


Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.