Alya Alisha Dah 2 Bulan.

Pejam celik, pejam celik dah 2bulan anak buah aku nih!! Kejap je masa berlalu.. Sekarang dah jadi Pak Ngah. Bila ler nak jadi ayah pulak.. huhuhu

Ini anak buah pertama dalam family aku, dah semestinya jadi cucu kesayangan mak bapak aku(atuk&nenek). 

Alya Alisha Hari jadi dia 25/12/2011.. nanti boleh sambut birth day sama-sama dengan pak ngah sekali 27/12/1987. 






Comel kan kiter.. huhuhuhu.. Kalau dah berjalan nanti habis lah rumah nenek kena kemas.. 

Comments

  1. ala tomey2..tq folo sy..folo kamu balek.. jom blog walk kat blog sy :)

    ReplyDelete
  2. tomey mcm saya x? hohohoho.. hehehehe thnk jugak sbb folo blog saya yg serabut nih, baru belajar2 wt blog.... ok!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.