Boring Nya!!


Dari 13-15 Mac 2012 ini kena tinggal sesorang kat office, uhhhh boring nya duduk sesorang je!! Macam rasa duduk dalam gua dah!! Bosanya..

Semua staf yang lain pergi ke cherating pahang ada bengkel pemudah cara bantuan usahawan kejora. Bos pulak tak bagi aku cuti minggu ini, sebab kena jaga office katanya.

Sedih juga duduk sesorang macam ini, aduhai.. Nasib, Nasib!! Nak buat kerja pon macam tak ada mood jer, dah la cuaca sejuk, mata pulak macam sepet-sepet nak sleeping je ini!! uhhhhh... Boring nya!!! arghhhhhhhh

Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.