kemalangan Kecil


Malang itu memang betul-betul tak berbau..

Memang spoil betul lah hari ini 9 mac 2011 jam 11pagi. aku telah belanggar dengan kereta maivi semasa kereta kancil sweet aku nak mengundur.

Dah lah tengah time tak ada duit ini, nasib baik settle tepi je. dia pun mengaku salah sebab tidak perasan semasa aku nak mengundurkan kereta. nasib baik nya juga dia tidak mintak ganti rugi apa-apa. alhamdulilah syukur!!

Kereta dia banyak juga calar balar nya, kereta kancil aku nasib baik tercalar sikit je. kesian kereta kancil aku!! Dah lah ini first time aku accident. Memang seriau sangat-sangat, rasa takut pulak nak bawak kereta. Memang malang sungguh nasib aku hari ini. argghhhhh..... tak ada mood jadi nya!!

Comments

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Mencari Kedamaian Hati

Jalan-Jalan Di Ladang Anggur Sendayan Village.