Posts

Showing posts from June, 2012

Serba Salah Sesangat

Image
Aku rasa serba salah betul lah sekarang ini. sepatutnya staf bahagian aku kena pergi ke lanjut, pahang sebab ada kursus kat sana. ini aku dengar-dengar dia mc sebab kemalangan motorsikal. lepas tu pegawai aku cakap, zaidi esok standby baju-baju. maybe kau yang akan ganti jadi urusetia.
Lepas tu pagi tadi ini, aku datang pakai baju kerja dan tak bawak baju pun. pegawai aku tanya lah aku mana baju-baju kau. saja je aku cakap saya tak tahu pon kena pergi, tak ada call pon malam tadi. peh, temper je muka pegawai aku, ape lagi kena lah aku membebel free. tak apa lah, benda yang lepas usah di kenang lagi. hahaha

Anak Buah kesayangan!!

Image
Anak buah kesayangan aku dah masuk 6 bulan , tak sabar nak tengok dia bejalan!! makin comel anak buah den nih!! geram tengok dia.. lama dah tak jumpa dia nih.. 





@ Nur Alya Alisha _Photo 1/6/2012