Followers

Wednesday, 10 July 2013

Ke Stadium Perlawan Akhir Piala FA 2013.



Baru lah terasa keseronokkan tengok bola dekat stadium rupanya. Aku rasa cukup berbaloi pergi ke stadium bukit jalil walaupun last minuts aku dapat tiket. memang ramai orang-orang johor datang bagi suppot kepada pemain JDT, rasa bangga pun ada sebab aku dapat tengok bola live kat stadium yang penuh dengan orang dan artis-artis johor yang datang bagi sokongan.


Aku ikut bas dari bandar penawar, JKKMB. sebab tu dapat murah sikit. aku gerak dari penawar jam 9.00pagi dan sampai ke stadium jam 3.00ptg terus cari tempat duduk dekat dengan ultras B.O.S . memang gempaQ lah budak-budak B.O.S, aku tabik kat dia orang, sebab dari sebelum start game, sampai ke habis game dia org punya sorakan memang POWER!! memang meriah time tu ikut dia orang sorak sekali, kenangan terindah lah ak rasa dan tanggal 29 Jun adalah hari jadi TMJ. Memang seronok lah kibar-kibar banner hari jadi TMJ yang berwarna warni.


Walaupun kalah di tangan kelantan, tapi aku cukup berpuas hati dapat tengok live and tak ada pun bergaduh, semuanya berjalan dengan baik sekali. lepas ni aku akan jadi penyokong JDT selamanya. Tapi part balik je sesak dengan orang nak keluar dari stadium, sampai kan ade yang kena raba, kepanasan dan ada yang menangis. hahaha. tapi kesian lah pada budak-budak kecik. mak bapak dia orang patut nya tak payah lah bawak budak-budak kecik. tapi pape-pape pon penyojong JOHOR memang TEBAIK!!!!   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...