kemalangan Kecil


Malang itu memang betul-betul tak berbau..

Memang spoil betul lah hari ini 9 mac 2011 jam 11pagi. aku telah belanggar dengan kereta maivi semasa kereta kancil sweet aku nak mengundur.

Dah lah tengah time tak ada duit ini, nasib baik settle tepi je. dia pun mengaku salah sebab tidak perasan semasa aku nak mengundurkan kereta. nasib baik nya juga dia tidak mintak ganti rugi apa-apa. alhamdulilah syukur!!

Kereta dia banyak juga calar balar nya, kereta kancil aku nasib baik tercalar sikit je. kesian kereta kancil aku!! Dah lah ini first time aku accident. Memang seriau sangat-sangat, rasa takut pulak nak bawak kereta. Memang malang sungguh nasib aku hari ini. argghhhhh..... tak ada mood jadi nya!!

Comments

  1. Pokies no deposit no deposit - Casino Tatsu Dos
    Pokies no deposit bonus - 파라오 도메인 A real player 알바로모라타 looking to play free slots for fun 애니팡 포커 online without any deposit! you can 저녁밥 추천 withdraw on all the sites with bonus bets and 바카라 전략 free spins!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Result Sijil Pelajaran Malaysia(SPM)

Kad Perkahwinan Lisa Surihani Dan Yusry

Hari Last Pelajar Praktikal Di Unit Ekonomi & Usahawan